De club van 50

By 29 september 2017oktober 18th, 2017No Comments

De club van 50

Beste leden van LTC De Paasberg,

Al vele jaren beleven we veel sportplezier op ons sportcomplex. Dat gaat niet vanzelf. Zoals jullie gemerkt hebben is rondom de banen veel gerealiseerd; kleedkamers opgeknapt, en ons clubhuis heeft een facelift ondergaan.

Een verdere stap naar een mooie toekomst van onze club. Een stap die ook jij blijvend kunt ondersteunen. Hoe? door je aan te melden als “vriend van LTC De Paasberg”. Een nieuw initiatief van de sponsorcommissie.

Wat houdt het in;
Wij zorgen op een opvallende plek op het sportcomplex voor een mooi bord waarop jouw persoonlijke uiting komt te staan. Jij bepaalt de weergave op de borden (20 x 15 cm), bijvoorbeeld met je eigen naam, je team of een ander visuele weergave. Veel is mogelijk en dat tegen een jaarlijkse bijdrage van € 50,- per bord. Deze mogelijkheid staat niet alleen open voor leden, maar zeker ook voor niet-leden.

Kortom een leuke, mooie manier om blijvend invulling te geven aan je verbondenheid met de club.

Invulling geven aan dit initiatief?

Ben je geïnteresseerd, of beter, wil je invulling geven aan dit initiatief geef dat aan via de mail of ons inschrijfformulier op de website.

Wij nemen dan contact op om alles naar wens voor jou te regelen. We zien je reactie graag tegemoet!

Alvast bedankt voor je positieve reactie namens LTC De Paasberg.

Met vriendelijke sportgroet,
De Sponsorcommissie