OPEN DAG

By 29 januari 2018 maart 12th, 2018 No Comments

OPEN DAG Tennisvereniging LTC de Paasberg​

Wil jij kennis maken met de tennissport? Kom dan naar de Open Dag die tennisvereniging LTC de Paasberg op zondag 18 maart 2018 organiseert. Hieronder vind je meer informatie.

Het programma voor de Open Dag is als volgt:
Vanaf 11.00 uur ben je welkom op ons tennispark, waar wij jou graag ontvangen in ons clubhuis. Vanaf 11.00 uur worden op de banen clinics georganiseerd voor jeugd en volwassenen. Verder kun je op deze Open Dag alle informatie krijgen over onze vereniging, zijn onze trainers aanwezig om vragen te beantwoorden en ontvangt onze introductiecommissie alle nieuwkomers met open armen.

Je vindt ons tennispark aan de Laan van Schuylenburg 6A, gelegen naast het Almende College.

Tennisclinics
Wil jij op een laagdrempelige manier ervaren of de tennissport iets voor jou is? Hoe ziet een tennistraining eruit?
Doe dan mee met onze tennisclinics op tijdens de Open Dag. Voor jeugdspelers en volwassenen worden aparte clinics gegeven, deze worden verzorgd door tennistrainers Dirk de Jong en Alan Hermsen . Trek je sportschoenen aan
en speel met ons mee. Heb je nog geen tennisracket? Geen probleem, er zijn rackets beschikbaar. Je hoeft je niet aan te melden, we verwelkomen je gewoon op 18 maart op ons tennispark.

Actie voor volwassenen
Heb je na de clinic de smaak te pakken en wil je 5 lessen volgen om vrijblijvend uit te proberen of tennis iets voor jou is? Dat kan!
Je kunt voor de kennismakingsprijs van € 35,-  vijf tennislessen volgen bij onze ervaren tennistrainers zonder dat je lid hoeft te worden. Ook hoef je nog geen racket te kopen, want die mag je zo lang lenen. Heb je na die vijf lessen de slag te pakken dan kun je lid worden van onze vereniging zodat je zo vaak je wilt kunt gaan tennissen. Bovendien kan je dan ook aan alle clubactiviteiten meedoen, zoals tossavonden, competities en clubkampioenschappen.

Actie voor jeugd
Als je juniorlid wordt en meedoet met het lesprogramma krijg je voor het jaar 2018/2019 de contributie (€ 70,-)  cadeau. Het hele jaar door zijn er gezellige jeugdactiviteiten en kun je ook meedoen aan de jeugdcompetitie.

En verder…
Tijdens de Open Dag is het ook pasjesdag voor de bestaande leden en zijn verschillende activiteitencommissies aanwezig in het clubhuis. Dat betekent dat het gezellig druk is en je meteen kunt kennismaken met de leden van de club. Dit onder het genot van een hapje en drankje in ons gezellige clubhuis.

Tot ziens op zondag 18 maart 2018!