Open dag LTC de Paasberg zaterdag 16 juni
Proef de lente en maak kennis met tennis!

Wil jij je liefde voor tennis delen met al je vrienden, kennissen en familie? Of heb je juist nog nooit getennist en ben je benieuwd of deze sport voor jou een match is? Of misschien ben je al wel bekend met tennis, en wil je nu onze tennisclub LTC de Paasberg wat beter leren kennen? In alle gevallen kun je langskomen op onze open dag op zaterdag 16 juni! Je bent van harte welkom om alles te leren over deze leuke sport.

Op 16 juni van 10.00 tot 14.00 uur is iedereen welkom om op het tennispark aan de Laan van Schuylenburg 6A samen een balletje te komen slaan. Je hoeft alleen maar sportschoenen aan te trekken – de club zorgt voor rackets en ballen en de tennistrainers verzorgen een clinic. Blijf na je eerste kennismaking met onze club gerust even nagenieten met een drankje op ons terras. Aansluitend aan de Open dag zijn de finales van de Clubkampioenschappen, dat betekent leuke wedstrijden om naar te kijken en gezellig veel publiek. Zien we je dan?

Zomerlidmaatschap bij tennisvereniging LTC de Paasberg

Onder het mom ´Blijf fit tijdens de zomerstop van je eigen sport!´ nodigt de LTC de Paasberg alle sporters uit om in de maanden juni, juli en augustus te komen tennissen op ons park van de Laan van Schuylenburg. Dit kan door zomerlid van LTC de Paasberg te worden. Op deze manier kun je op een ontspannen manier kennis maken met deze tak van sport of – als je vroeger al tennis hebt gespeeld – is het een hernieuwde kennismaking. Spreek met een vriendengroepje af of geef je individueel op. Zomerlidmaatschap kost 15 euro per maand, je beslist zelf of je voor 1, 2 of 3 maanden wil tennissen. Je kunt ook voor een aantrekkelijk bedrag wat lessen nemen, geef je op bij onze tennistrainers: 35 euro voor 5 lessen.
We wensen je alvast veel speelplezier op onze banen!