Op onze website is altijd actueel te zien of de banen geopend of gesloten zijn. Onze baandeskundigen proberen altijd zo snel mogelijk op de omstandigheden (en de wijzigingen daarin) te reageren.

Als de banen gesloten zijn (in principe alleen als er sneeuw of ijs op ligt, of bij opdooi), dan is het park meestal ook afgesloten door een extra ketting op de toegangspoort. Vooral bij opdooi vragen mensen zich nog wel eens af, waarom er niet gespeeld kan worden. Het vriest dan niet meer en de banen liggen op het oog dan goed bij, maar juist dan kan bij betreding de grootste schade aan de ondergrond ontstaan!

Het Nederlandse weer kan soms nogal snel omslaan, waardoor niet altijd direct kan worden gereageerd via communicatie op de website (en daarnaast werken we natuurlijk ook nog eens gewoon met enthousiaste vrijwilligers die zo goed mogelijk hun best doen om er voor te zorgen dat alle leden bijna het hele jaar op super onderhouden banen kunnen spelen).

We rekenen er daarom wel op, dat onze leden zelf ook zo verstandig zijn om hun gezonde verstand te gebruiken en de banen niet te gebruiken als dit niet veilig lijkt.

Betreden van de banen is altijd op eigen risico en de club kan er niet op worden aangesproken als blijkt dat de banen beter niet bespeeld hadden kunnen worden maar er nog geen mogelijkheid is geweest om de banen zichtbaar te sluiten.

We rekenen op jullie begrip en medewerking.

De baancommissie en het bestuur.