De klussendag 2019 is uitgesteld naar zaterdag 13 april a.s.

Net als vorig jaar willen we met een grote groep leden aan het werk om alles schoon te maken en op te knappen.

Als we dit met veel mensen doen, is het heel gezellig om te doen en ziet alles er weer goed uit als het seizoen weer start. Geef je dus op om mee te helpen; dit kun je doen door je naam te schrijven op de intekenlijst in de kantine. Je kunt ook een mail sturen naar: info@ltcdepaasberg.nl als je mee wilt helpen. Graag horen we zo snel mogelijk of je meedoet, dan kunnen we de klussen verdelen en kijken wat we nodig hebben. Het is fijn als je zelf ook spullen meeneemt, denk aan emmers, doeken, sponsjes, maar ook gereedschap is welkom.

De dag start om 9.30 uur met koffie en wat lekkers, en om 10.00 uur gaan we van start.

Voor een broodje, hapje en drankje tussendoor wordt gezorgd.

We maken er een gezellige dag van, we hopen dat veel leden zich geroepen voelen om een handje mee te helpen, want: Vele handen maken licht werk!

De kluscommissie

Maike Berendsen