De start van het nieuwe seizoen bij tennisvereniging LTC de Paasberg is vrijdag 5 april vanaf 19.00 tot 21.00 uur. Kennis maken met tennis, gezellige toernooien bijwonen en meebeleven, wellicht een gezellige groep nieuwe mensen leren kennen. Je bent welkom bij tennisclub de Paasberg.

Op vrijdag 5 april houden we een gezellige open avond. Een mooie gelegenheid voor jong en oud om kennis te maken met het tennispark en natuurlijk de gezellige mensen van de club. Voor de beginners of gevorderde, junior of senior, alleen of samen met vriend, vriendin, broer of zus. Iedereen is van harte welkom. Tijdens de open avond kan men vrij gebruik maken van de acht all-weatherbanen en de oefenkooi. Onze recent vernieuwd clubhuis is open voor een drankje en een hapje; geeft tennisleraar Dirk clinics aan beginnen spelers; er zijn leenrackets en ballen aanwezig. Vrijwilligers van de club zijn aanwezig voor uitleg over het kennismakingsaanbod voor zowel jeugdleden als volwassenen.

Uitbereiding verlichting:
In tegenstelling tot de landelijk trend is het aantal leden bij tennisclub de Paasberg de afgelopen jaren gestegen. Met name het aantal jeugdleden dat de tennissport heeft ontdekt stijgt. Positief gevolg hiervan is dat de club vanaf april 2019 op twee extra tennisbanen verlichting heeft laten aanleggen. Tijdens de open avond zullen we officieel de verlichting “ontsteken” en hopelijk met veel geïnteresseerde en leden het glas heffen op een succesvol en sportief tennisseizoen 2019.

Uitreiking pasjes, tenslotte stellen we onze leden in de gelegenheid om op vrijdag 5 april vanaf 19.00 uur de spelerspas voor het nieuwe seizoen af te halen en gezellig onderling bij te praten.