Jazeker, dat kan! En wel bij de ‘grijze (mannen)kopjes’ van LTC De Paasberg in Silvolde.

Elke maandagmorgen kunt u tennissen met gelijkgestemden van 65+ die op sportieve wijze de week starten en daardoor niet alleen fit blijven, maar hieraan bovenal veel speelplezier beleven. Wanneer u zou menen dat het na een arbeidzaam leven wel ‘mooi’ is geweest en dat er nu verder weinig rest dan ‘wat schoffelen en mijmeren’, dan doet u uzelf tekort. U hoeft beslist geen ‘crack’ te zijn, een redelijk niveau is voldoende om in het dubbelspel samen met wisselende partners een rake bal te kunnen slaan. Ook is er altijd de mogelijkheid om, indien gewenst, met wat extra lessen uw niveau wat op te krikken.
Wij starten om 9.30 uur en spelen twee rondes tot ca. 12.00 uur. Daartussen een koffie-pauze. (U kunt er desgewenst ter plekke voor kiezen om een of twee rondes mee te spelen).

Wanneer dit u wat lijkt, kunt u zich als lid opgeven bij LTC De Paasberg.U kunt dan naar keuze bovendien het hele jaar door van de tennisbanen gebruik maken en spelen zoveel u wil. Er zijn diverse tennisgroepjes waar u zich eventueel bij kunt aansluiten. U kunt zelfs competitie gaan spelen als u dat zou willen. Wij verwelkomen u graag op ons tennispark!

Voor nadere informatie stuur een mail aan: e.vdkooij@wolmail.nl of aan        secretaris@ltcdepaasberg.nl