Beste leden,

Vanaf zondag 15 maart t/m maandag 6 april zijn de banen en het clubhuis van LTC de Paasberg gesloten.

Om misverstanden voor te zijn zal de toegangspoort met  een hangslot afgesloten worden.

We vertrouwen op jullie begrip en hopelijk kunnen we medio april weer de banen van ons mooie tennispark betreden.

Zie onderstaande bericht vanuit de KNLTB.

Bestuur LTC De Paasberg

UPDATE KNLTB 15 maart

Het kabinet neemt verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Ook scholen, horeca en sportclubs moeten dicht om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen gaan in vanaf vandaag 18.00 uur en gelden t/m 6 april.

De KNLTB roept daarom alle tennisverenigingen op om alle activiteiten te staken en alle tennisparken en clubhuizen te sluiten. Hieronder vallen ook trainingen en vrij tennissen. We adviseren tennisscholen en commerciële tenniscentra ook gevolg te geven aan deze oproep.

De maatregelen hebben ook gevolgen voor de Voorjaarscompetitie.  De KNLTB zal zich  de komende dagen beraden over de verdere uitvoering hiervan.