Wil jij sportief en fit blijven, ook tijdens de Coronatijd?

Veel sporten mogen voorlopig nog niet opgestart worden door de Coronaperikelen. Tennis is een van de weinige sporten welke momenteel weer uitgeoefend mag worden. Als LTC de Paasberg nodigen we iedereen van harte uit om in de vorm van een zomerlidmaatschap tijdelijk lid te worden van onze vereniging. Kom deze zomer gezellig buiten tennissen bij tennisvereniging LTC de Paasberg en hou zo je conditie op peil!

LET OP: Om ook onze eigen leden voldoende gelegenheid te bieden om te tennissen hanteren we bij teveel aanmeldingen een (tijdelijke) zomerledenstop!

Onder het mom ´Blijf fit tijdens de zomerstop van je eigen sport!´ nodigt de LTC de Paasberg sporters uit om in de maanden juni, juli en augustus te komen tennissen op ons park van de Laan van Schuylenburg. Dit kan door zomerlid van LTC de Paasberg te worden. Op deze manier kun je op een ontspannen manier kennis maken met deze tak van sport of – als je vroeger al tennis hebt gespeeld – is het een hernieuwde kennismaking. Spreek met een maatje af of geef je individueel op.

De volgende regels behoren bij dit abonnement:

• Je krijgt een Zomerlid pasje;
  • Je kunt vrij tennissen op alle dagen van de week;
  • Als zomerlid hoef je geen bardienst te draaien;
  • Zomerleden kunnen niet met KNLTB-gerelateerde wedstrijden meedoen;
  • Zomerleden zijn wel welkom op clubactiviteiten en tossavonden;
  • Het abonnement is geldig in de periode van juni tot en met augustus, je kunt zelf aangeven welke maanden je gebruik wilt maken van het Zomerlidmaatschap.
  • De kosten voor dit zomerabonnement zijn 15 euro per maand. Je kunt dus kiezen voor 1, 2 of 3 maanden zomerlidmaatschap, en je kiest zelf welke maand(en).

Je kunt je op opgeven door een mailtje te sturen naar ledenadministratie@ltcdepaasberg.nl

We zien je graag op de baan.

Bestuur en leden,

Tennisvereniging LTC de Paasberg