Clubhuis

Het clubhuis wordt beheerd door Joke en Hans Kolenbrander. In een gezellige omgeving vinden de leden een aantrekkelijk assortiment. Alle senioren doen bardienst volgens de bardienstregeling. Daardoor kunnen we de prijzen laag houden.

Pantry

Op de wat stillere uren, als het clubhuis gesloten is, kunnen de leden terecht in de gezellige Pantry waar ze zelf koffie en thee kunnen zetten of een andere consumptie nemen. De AED hangt in de pantry.

Sleutel

Je kunt een sleutel in bruikleen ontvangen waarmee je de toegangspoort, de kleedkamer (inclusief toilet), en de pantry kunt openen. Het aanvraagformulier vind je op deze site en in het clubhuis.

Download formulier, vul in, onderteken en stuur naar ledenadministratie@ltcdepaasberg.nl