Jeugd
Senioren

Tennisles jeugd

De tennislessen worden op dinsdag en vrijdag gegeven door Alan Hermsen.

Je kunt je heel eenvoudig aanmelden voor de lessen door het inschrijfformulier in te vullen. Na inschrijving word je ingedeeld in een groep van maximaal 8 kinderen.

Lessen en lesduur

Een lesuur duurt 50 minuten en begint altijd op het halve uur. De lessen starten in de eerste week van april. Lessen die vallen op officiële feestdagen worden niet ingepland op die dagen. Ook in de schoolvakanties worden er geen lessen gegeven (basisonderwijs regio: midden). Lessen die uitvallen door ziekte/afwezigheid van de trainer worden ingehaald.

Voordat de lessen beginnen krijg je schriftelijk (brief of e-mail) bericht bij wie je bent ingedeeld en op welk tijdstip de lessen zijn.

Kosten

De kosten voor 18 zomerlessen zijn € 130,- p.p. als je in een groep lest van 6 of meer personen. Ga je lessen in een kleinere groep dan betaal je €170,- p.p. voor 18 zomerlessen.

Wanneer je voor het eerst lid wordt van LTC de Paasberg krijg je een welkomstcadeau: Het eerste jaar betaal je geen contributie! De contributie voor de jeugd is normaal € 70,-.

Naar het inschrijfformulier

Tennisvisie junioren

Net als voor de senioren ben ik van mening dat ook de junioren de basislagen zo snel mogelijk  in samenhang moeten worden aangeleerd. Voor kinderen is het belangrijk dat dat op een leuke, uitdagende manier gebeurt. Bij kinderen bieden we de leerstof zoveel mogelijk in spelvorm aan. De kinderen ervaren dat als leuk en uitdagend omdat ze bij elke spelvorm een duidelijke opdracht of aanwijzing krijgen hoe ze de oefening moeten uitvoeren. Doelgerichte, uitdagende spelvormen, persoonlijke aandacht en directe feedback in de les zijn voor ons de sleutelbegrippen voor een succesvolle en leuke tennisles!

Tennisles senioren

Net als bij de jeugd, moet je om je aan te melden voor de tennislessen, je inschrijven.

Welkomstaanbieding senioren

De eerste 5 tennislessen vanaf € 35,00 per persoon
Wanneer u wilt proberen of tennis iets voor u is dan kunt u al vanaf € 35,- vijf lessen volgen (gebaseerd op 4 personen). U kunt wachten met aanmelden als lid tot nadat u de lessen hebt gevolgd als u zeker wilt weten of tennis iets voor u is. Deze lessen kunt u in overleg met de trainer volgen. Wanneer u met minder dan 4 bent, dan is het tarief en of het aantal lessen anders. Zie voor informatie de tarievenlijst op de button hieronder. U heeft alleen sportschoenen en sportkleding nodig. De trainer zorgt voor een racket en ballen.

Dirk de Jong

Bel voor meer info onze tennisleraar Dirk de Jong

Tarieven senioren

Elke cursus bestaat uit 5 of 10 lessen. U kunt de cursus afzonderlijk volgen, maar u kunt de cursussen ook combineren. Om het dubbelspel goed te kunnen uitleggen en om u te laten ervaren wat u wel en niet moet doen, is het beter om met 3 of 4 personen les te nemen. Hiermee bereikt u de beste prijs / rendement verhouding.

Bekijk tarieven