De club van 50

Al vele jaren beleven we veel sportplezier op ons sportcomplex. Dat gaat niet vanzelf.

Ondersteuning
Zoals jullie gemerkt hebben is rondom de banen veel gerealiseerd; de kleedkamers zijn opgeknapt en ons clubhuis heeft een facelift ondergaan. Een verdere stap naar een mooie toekomst van onze club. Een stap die ook jij blijvend kunt ondersteunen.

Hoe?
Door je aan te melden als “vriend van LTC de Paasberg” en lid van de club van 50 te worden Een nieuw initiatief van de sponsorcommissie. Met deze extra financiële bijdrage verschaf je ons de middelen om het buiten interieur ook een facelift te geven.

Wat houdt het in;
Op het sportcomplex is een mooi bord waarop jouw/ jullie persoonlijke uiting komt te staan.

Jullie bepalen/jij bepaalt zelf de weergave op het bord (12 x 15 cm), bijvoorbeeld met je eigen naam, je team of een ander visuele weergave. Veel is mogelijk en dat tegen een jaarlijkse bijdrage van 50 euro per bord.

Deze mogelijkheid staat niet alleen open voor leden, maar zeker ook voor niet-leden.

Kortom een leuke, mooie manier om blijvend invulling te geven aan je verbondenheid met onze club.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd, of beter, wil je invulling geven aan dit initiatief, vul dan het inschrijfformulier in.

Wilt u zich inschrijven voor de club van 50? Vul het onderstaande formulier in.

[contact-form-7 id=”564″]