Digitaal inschrijven
Inschrijfformulier downloaden

Lid worden bij LTC De Paasberg – voorwaarden

Ik geef me op als lid van de Tennisvereniging LTC de Paasberg en verklaar me te zullen houden aan de regels van de tennisvereniging.

Let op, bij aanmelding bij LTC De Paasberg:

Geef ik toestemming voor het publiceren van foto’s op de website of voor andere doeleinden.

Heb ik er geen bezwaar tegen om de post van LTC de Paasberg per e-mail te ontvangen.

Inschrijfformulier lidmaatschap

Geboortedatum

ManVrouw

EnkelDubbel
Junioren, 20 zomerlessen (groep 6-8 personen) een jaar lang gratis lidmaatschap. €130,-Junioren, lidmaatschap (t/m 17 jaar) €70,-Studenten, (18 t/m 25 jaar) €77,50Senioren (vanaf 18 jaar) €140,- Borgsom Bardienst (18 t/m 70 jaar) €25,-Senioren, vijf introductielessen voor nieuwe senioren €35,-

Wilt u liever het lidmaatschap uitprinten en met zo invullen?

U kunt het inschrijfformulier ook gewoon downloaden en dan invullen. Deze kunt u vervolgens opsturen naar:

Ledenadministratie LTC de Paasberg ,
t.a.v. Anke Spoor,
Seesinkbeeklaan 7,
7061 EA Terborg

Download hier het inschrijfformulier
Vul je gegevens in
U kunt hier het inschrijfformulier mailen