Live tussenstanden "Spaar je club gezond" actie bij PLUS

05 september 2021


Volg hier hoe we er voor staan in de spaaractie bij de beide winkels door op de link te klikken:

Tussenstand PLUS Peperkamp Silvolde: https://mijn.plus.nl/sponsorpunten/dashboard&id=609 

Tussenstand PLUS Nijenhuis Terborg: https://mijn.plus.nl/sponsorpunten/dashboard&id=776 

WE KUNNEN JOUW STEUN HARD GEBRUIKEN!!

Heb jij ook sponsorpunten, maar vind je het lastig om deze met je telefoon te verwerken? Gooi ze dan niet weg, maar stop ze in de daarvoor bestemde bus in de pantry en clubhuis en dan verwerken wij deze voor jou. Bedankt.

Update 20-09:

De spaaractie bij de PLUS is nu een aantal weken onderweg en weg krijgen van jullie al veel punten zowel in Terborg als ook in Silvolde waarvoor dank aan alle "gulle gevers".

Hierboven staat een link naar beide winkels waar je altijd live de stand kunt volgen. Zoals te zien, ondervinden we zware concurrentie van een aantal andere (grote) verenigingen in de woonplaats en daarom kunnen we tot het eind van de actie ieder punt hard gebruiken, want het aantal toebedeelde punten bepaald uiteindelijk de bijdrage die we ontvangen.

Zoals hierboven ook reeds aangegeven staat er in zowel de pantry als ook in het clubhuis een bus waarin de kraskaarten kunnen worden gestopt door mensen die b.v. moeite hebben met het via de telefoon of computer verwerken van de punten. Zo gaan de punten niet verloren voor onze vereniging en spaar je onze club gezond!

Origineel bericht zondag 5 september:

Op zondag 5 september is de spaaractie "Spaar je club gezond" bij de PLUS begonnen. LTC de Paasberg doet ook mee bij zowel de PLUS in Silvolde als ook die in Terborg.

Van 5 september t/m 13 november ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en bij geselecteerde actieproducten een sponsorpunt. Dit is een voucher met een unieke code. Deze unieke code kun je activeren en vervolgens bepaal je zelf aan welke club of vereniging je de sponsorpunt(en) schenkt. LTC de Paasberg doet dus ook mee aan deze actie, dus we hopen natuurlijk dat we jouw punten krijgen. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor de kas van onze club!

Alle informatie vind je op de website van de PLUS (en ook in de winkel natuurlijk):

https://www.plus.nl/info-spaar-voor-je-club# 

Nieuwscategorieën