Van de sponsorcommissie

Al vele jaren beleven we veel sportplezier op ons sportcomplex. Dat gaat niet vanzelf, zoals jullie gemerkt hebben is rondom de banen veel gerealiseerd; kleedkamers opgeknapt, ons clubhuis heeft een face lift ondergaan. Een verdere stap naar een mooie toekomst van onze club.

Een stap die ook jij blijvend kunt ondersteunen. Hoe? Dit kan op verschillende manieren.

Het bedrijfsleven
Voor het bedrijfsleven hebben we verschillende mogelijkheden ontwikkeld welke overzichtelijk zijn weergegeven in een sponsorkaart welke we graag verder in een persoonlijk gesprek met jou als lid of je werkgever bespreken. Enkele mogelijkheden voor sponsoring zijn o.a. sponsordoek, advertentie in het clubblad, sponsorbord bij de ingang sportpark of een relatie/bedrijventoernooi op ons park.

Individueel lid
Als individueel lid is er de mogelijkheid om een extra financieel steentje bij te dragen door je aan te melden als “vriend van LTC de Paasberg”. Wat houdt het in; Wij zorgen op een opvallende plek op het sportcomplex voor een mooi bord waarop jouw persoonlijke uiting komt te staan.

Jij bepaald de weergave op de borden (20 x 15 cm), bijvoorbeeld met je eigen naam, je team of een ander visuele weergave. Veel is mogelijk en dat tegen een jaarlijkse bijdrage van 50 euro per bord.

Kortom als sponsorcommissie bieden we ideeën aan om op een leuke, mooie manier blijvend invulling te geven aan je verbondenheid met onze club namens jezelf, namens je werkgever of je eigen onderneming.

Als club hebben we ambitieuze plannen naast enthousiasme van alle leden is sponsoring van belang om deze ambitieuze plannen nog verder van de grond te krijgen. Help je ons mee?

Sponsorcommissie
Gerald Beumer, Ibe Bongers, Ton Sanders

Folder

Meer informatie over sponsoring? Bekijk onze folder met informatie over sponsoring.

De club van 50

Al vele jaren beleven we veel sportplezier op ons sportcomplex. Dat gaat niet vanzelf.

Hoe kunt u ons ondersteunen?
Door je aan te melden als “vriend van LTC de Paasberg” en lid van de club van 50 te worden

Wilt u zich inschrijven voor de club van 50? Vul het onderstaande formulier in.

Ik betaal mijn jaarlijkse bijdrage van € 50,-:
contantper bank