Baan huren

Onze tennisbanen worden ook verhuurd aan niet leden. Wil je een keer met vrienden, familie, collega’s, etc. tennissen, dan kun je daarvoor een dagpas aanschaffen. De tarieven vind je hieronder.

Kom je met een grote groep en/of wil je eventueel ook gebruik maken van meer van onze diensten, zoals de kantine en/of keuken, informeer dan naar de mogelijkheden of geef je wensen door.  Als je meer wilt weten, stuur dan een berichtje door onderstaande link aan te klikken.

[email protected]

Scan de juiste code hierboven of hieronder met een QR code scanner (dus niet vanuit de bank omgeving!) om je dagpas direct af te rekenen. Je ziet dan een link naar clubcollect, waar je vervolgens via een ideal betaling het bedrag kunt betalen aan LTC de Paasberg waarna je de baan op kunt. Iedereen die geen lid is, dient te betalen voor het gebruik van de tennisbaan.

QR-code SENIOREN:                                                                     QR-code studenten/jeugd (<18 jaar)

Je bent van harte welkom!

Ook voor scholen stellen wij onze banen (afhankelijk van de beschikbaarheid) ter beschikking voor scholentennis. Als je belangstelling hebt hiervoor, of meer wilt weten, klik dan op de link hieronder en informeer naar de mogelijkheden.

[email protected]