Baan huren

Padel

Het is ook mogelijk voor niet leden om een padel baan te reserveren! https://meetandplay.nl/club/18044 

Kosten:

25,00 EUR per baan per uur

2,50 EUR per persoon voor de huur van een racket + ballen  

Tijden welke beschikbaar zijn voor verhuur:

Ma t/m vrij       08.00 tot 18.00 uur

Zat ochtend     08.00 tot 14.00 uur

Zat avond        16.00 tot 19.00 uur

Zon ochtend    08:00 to 10:00 uur

Zon middag     14.00 tot 19.00 uur  

Baan huren? Mail de namen van de spelers en wel/niet huren van rackets en ballen naar: [email protected] 

Op dit moment is het alleen mogelijk om tot 48 uur van te voren een reservering te plaatsen ivm de organisatie (rackets en ballen uitgeven, etc). We werken aan elektronische toegang tot het park en pantry, maar tot die tijd graag tot 48 uur van te voren een baan reserveren aub! 

Betaling gaat via een QR code die op de club te vinden is in de vitrine buiten, als ook hieronder. Scan deze met uw mobiele telefoon (door de foto-functie te gebruiken) en u wordt naar de betalingssite omgeleid. Er is iemand vanuit de club aanwezig om poort open te doen instructies, rackets en ballen uit te geven en voor verdere instructies.  

Ga jij ook Padel proberen? Alvast heel veel plezier!   

Tennis

Ook onze tennisbanen worden ook verhuurd aan niet leden. Wil je een keer met vrienden, familie, collega’s, etc. tennissen, dan kun je daarvoor een dagpas aanschaffen. De tarieven vind je hieronder.

Kom je met een grote groep en/of wil je eventueel ook gebruik maken van meer van onze diensten, zoals de kantine en/of keuken, informeer dan naar de mogelijkheden of geef je wensen door.  Als je meer wilt weten, stuur dan een berichtje door onderstaande link aan te klikken.

[email protected]

Scan de juiste code hierboven of hieronder met een QR code scanner (dus niet vanuit de bank omgeving!) om je dagpas direct af te rekenen. Je ziet dan een link naar clubcollect, waar je vervolgens via een ideal betaling het bedrag kunt betalen aan LTC de Paasberg waarna je de baan op kunt. Iedereen die geen lid is, dient te betalen voor het gebruik van de tennisbaan.

QR-code SENIOREN:                                                                     QR-code studenten/jeugd (<18 jaar)

              

Je bent van harte welkom!

Ook voor scholen en andere organisaties, instellingen en bedrijven stellen wij onze banen (afhankelijk van de beschikbaarheid) overdag of in het weekend ter beschikking voor tennis en padel.

Als je belangstelling hebt hiervoor, of meer wilt weten over tijden en tarieven, klik dan op de link hieronder en informeer naar de mogelijkheden.

[email protected]