15 MEI: Opening en open dag bij LTC De Paasberg

30 april 2022


Herinnering: vandaag is onze open dag met de officiële opening van onze padelbanen en kan iedereen op ons vernieuwde park komen meedoen aan padel- en/of tennisclinics, kijken naar demonstratiewedstrijden of gewoon even op het schitterende vernieuwde terras genieten van een heerlijk (koud) drankje!

Je bent dus van harte uitgenodigd voor vanmiddag en neem vooral ook familie, vrienden, buren, etc. mee, die wellicht ook belangstelling hebben om eens te komen kijken of nog liever: meedoen!

15 MEI: Opening en open dag bij LTC De Paasberg!!!  

Op zondag 15 mei a.s. opent LTC De Paasberg de 2 aangelegde padelbanen op het gerenoveerde tenniscomplex, Laan van Schuylenburch 6a te Silvolde. Ter gelegenheid hiervan houden we een open dag voor alle belangstellende tussen 13.00 tot ca 15.30 uur Hiervoor is iedereen van harte welkom!  

De padelsport is erg in opkomst. Het bestuur van LTC de Paasberg speelt hierop in door de aanleg van 2 splinternieuwe padelbanen. Inmiddels worden de banen intensief gebruikt. De afgelopen maanden is ook het tenniscomplex aangepakt, de entree is prachtig vernieuwd en er zijn nieuwe zitbanken geplaatst. Het complex ziet er werkelijk prachtig uit. “We hebben dit gefikst met inzet van vele leden binnen onze vereniging, daar ben ik super blij mee”, zegt Peter Smit, voorzitter van LTC De Paasberg. Het bestuur is zeer trots op het resultaat en wil met veel plezier het complex aan u laten zien.  

Op 15 mei kan ook actief meegedaan worden. Er worden demonstraties en clinics georganiseerd. Kom in je tenniskleding en tennisschoenen naar de banen en maak kennis met de padelsport. Peter Smit: “Ik hoop dat we deze middag veel bezoekers en nieuwe leden krijgen. We groeien en elk nieuw lid is van harte welkom bij deze mooie club.”  

Voor meer informatie over de padel- en tennissport, zie www.ltcdepaasberg.nl

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen