Aanbieding "Corona Sport abonnement" LTC de Paasberg

21 december 2021


We gaan een leuk lockdown abonnement aanbieden voor de rest van het seizoen tot en met 31 maart 2022 om zo mensen die momenteel niet hun eigen sport kunnen doen de kans te geven om toch lekker te sporten in de buitenlucht.

Misschien een leuk (kerst)cadeau om vrienden / familie / buren / collega's kennis te laten maken met tennis en padel of wellicht kun je mensen er op attenderen die mogelijk belangstelling hebben, zodat mensen toch nog een beetje kunnen bewegen als ze dat willen?

Het volgende bericht zal hierover worden rondgestuurd via de diverse social media kanalen:

Mogelijkheid tot sporten: tijdelijk tennis- en padel abonnement bij LTC de Paasberg

Één van de weinige sporten welke momenteel wel mogelijk is, is tennis en padel. Om m.n. de inwoners van Terborg, Silvolde en Etten de gelegenheid te bieden toch te sporten in de komende periode, introduceert LTC de Paasberg  een “Corona sport abonnement”.

Bij LTC de Paasberg kun je namelijk iedere dag (als het weer het toelaat) tussen 08:00 uur en 17:00 uur (afhankelijk van de corona regels) tennissen of padellen met 2 personen per baan op 7 tennisbanen en 2 padelbanen in de buitenlucht.

 Lijkt jou dit ook wel wat, dan hebben we nu een tijdelijke aanbieding voor je: het “CORONA  Sport abonnement”.

Als je je nu aanmeldt, dan mag je tot en met 31 maart 2022 onbeperkt tennissen en padellen tegen een zéér aantrekkelijk tarief:

Senioren (vanaf 18 jaar) betalen éénmalig € 40

Studenten betalen éénmalig € 25

Junioren tot en met 17 jaar spelen GRATIS  

Dit tarief is dus voor de gehele periode en het abonnement stopt vanzelf op 31 maart 2022, tenzij je zelf besluit om daarna lid te worden bij onze gezellige vereniging.

Belangstelling? Schrijf je dan nu in op onze website: https://www.ltcdepaasberg.nl/lid-worden

 Wat ons betreft een mooie gelegenheid om toch in beweging te blijven de komende periode. We hopen je snel te mogen begroeten op ons park aan de Laan van Schuylenburch 6A in Silvolde.

Corona sport abonnement LTC de Paasberg.pdf

Nieuwscategorieën