Baanreservering padel maandagavond t/m donderdagavond

27 oktober 2022


Update december 2022:

Zoals in nieuwsbrief nr. 13 van eind november uitvoerig toegelicht, is de pilot met vaste speeltijden op de padelbanen als zéér geslaagd ervaren. Hierdoor is besloten om dit een vervolg te geven op de maandag t/m donderdag. De vrijdag kan, zolang daar geen aanleiding toe is dit te wijzigen, voorlopig wel vrij gereserveerd worden.

Oorspronkelijk bericht d.d. 27-10-2022:

Zoals iedereen wel ziet hebben we een goede keuze gemaakt met de aanleg van onze padel banen. De sport is razend populair en steeds meer mensen komen padel spelen.

De populariteit heeft helaas als nadeel dat dan niet iedereen altijd kan spelen op het moment dat hij of zij dit graag zou doen. De meeste mensen willen graag door de week spelen, tussen grofweg half 7 en half 10 's avonds en op die momenten is er dan maar beperkt plek. Lukt het dus niet om op die momenten een baan te reserveren, kijk dan ook eens naar de minder drukke momenten, zoals b.v. eind van de middag / begin van de avond (direct na het werk) of b.v. in het weekend. Dan is er vaak meer plek. En soms zijn andere avonden ook rustiger of is er prek vrij gekomen omdat een baan is geannuleerd. Hou onze club app hiervoor in de gaten.

We realiseren ons echter ook, dat het voor lang niet iedereen tot de mogelijkheden behoort om op andere momenten te spelen. Daarnaast zien we ook, dat er soms gaten zitten tussen reserveringen, waardoor er op een avond per saldo dan net 1 keer minder gespeeld kan worden door een groep, wat natuurlijk jammer is. Om zoveel mogelijk mensen de kans te bieden ook door de week 's avonds te spelen, starten we per maandag 31 oktober, eerst als proef, met vaste bloktijden voor het reserveren van een padelbaan van maandag t/m vrijdag in de avond.

Concreet betekent dit:

- Als er les is op 1 baan, dan is de andere baan vanaf 18:30 uur alleen tijdens de "halve uren" te reserveren.

- Als er geen les is, dan is 1 baan op hele uren te reserveren vanaf 18:00 uur en de andere tijdens de halve uren vanaf 18:30.

We zullen de komende tijd monitoren hoe dit in de praktijk werkt en we horen ook graag van de gebruikers hoe het bevalt en of er wellicht nog tips of aandachtspunten zijn. Deze kun je dan mailen naar: [email protected]

Daarnaast vragen we je om ook op de andere momenten even kritisch te kijken welke baan of tijdstip je het beste kunt reserveren (vooral in de vooravond bij de aansluiting op de vaste bloktijden) om het gebruik zo efficiënt mogelijk te houden en de beste aansluiting te hebben. En als een baan ervoor of erna niet gereserveerd is, kun je natuurlijk altijd eerder beginnen of langer doorspelen.

Bedankt voor je medewerking.

Bestuur LTC de Paasberg

Nieuwscategorieën