Goed nieuws: Padelbanen, Pantry en Kleedkamers gaan open!

04 juni 2021


Nog meer goed nieuws vanaf de Laan van Schuylenburch: Na de aankondiging in de nieuwsbrief die je gisteren in de mail hebt ontvangen, dat we het clubhuis en terras vanaf maandag weer heropenen en dat er voor de vakanties nog clubkampioenschappen Mix worden georganiseerd, zijn vandaag de Padelbanen opgeleverd en is de pantry per direct weer geopend, net als de kleedkamers!

OPENING PADELBANEN 

Supertrots zijn we, dat LTC de Paasberg als eerste club in deze regio 2 banen beschikbaar heeft voor wat binnenkort (naast ons geliefde en vertrouwde tennis natuurlijk) één van de grootste sporten van Nederland zal zijn: PADEL!

Dit betekent dat vanaf heden onze 2 gloednieuwe banen kunnen worden gebruikt door alle leden. Vanavond even na 18:00 uur heeft de familie Veerbeek samen met Roy Gries als eerste het blauwe kunstgras betreden, waarna de rest van de avond al meer leden de banen hebben uitgeprobeerd. Baanreservering via de club app werkt op dezelfde manier als tennis. De banen heten 4A en 4B. Als je aan komt lopen vanaf het clubhuis is de eerste (linker) baan 4A en de rechter is 4B.

Voor leden die nog geen racket en/of padel ballen hebben, komen deze binnenkort te huur (€ 2,50 per racket, inclusief 3 ballen bij het eerste racket). Betaling kan dan aan de kassa in het clubhuis of via de QR code die op het informatiebord hangt.

Leden mogen per persoon maximaal 1 introducé meenemen om te padellen (in principe speel je padel altijd 2 tegen 2, dus 2 leden kunnen 2 gasten meenemen). Een introducé betaalt € 6,25 per persoon (Studenten én Senioren). Junioren (t/m 17 jaar) betalen € 3,15 per persoon. Ook dit kan betaalt worden via de QR code of in het clubhuis.

Zoals we al vaker hebben gecommuniceerd zijn de padelbanen in eerste instantie exclusief voor onze eigen leden om kennis te maken, dus verhuur aan alleen maar introducées is op dit moment nog niet mogelijk. Als gasten erg graag willen padellen dan is dat op zich geen enkel probleem: ze kunnen per direct lid worden bij LTC de Paasberg en dan mogen ze onbeperkt tennissen én padellen!

Een officiële opening van de Padelbanen volgt later deze zomer nog, hierover worden jullie vanzelfsprekend op de hoogte gehouden.

PANTRY GAAT WEER OPEN!

Daarnaast gaat behalve het clubhuis en terras (per maandag 7 juni) PER DIRECT ook de Pantry weer open, zodat je voor of na het tennis kunt genieten van een kopje koffie, fris, bier of wijn. Er mogen vanzelfsprekend vanwege corona niet veel mensen samen in de pantry, dus probeer zoveel mogelijk het terras te gebruiken om de consumptie te nuttigen.

In de pantry staat een koelkast met diverse drankjes. Betaling kan contant in het bruine envelopje die je in het kluisje rechts achterin de pantry kunt deponeren, of via de QR code waarmee je via IDEAL kunt betalen.

Ruim s.v.p. na het gebruik van de pantry je spullen wel even op, door lege flesjes in de kratten te zetten en smerige glazen en kopjes in het kratje of de gootsteen.

KLEEDKAMERS ZIJN OOK WEER OPEN

Als laatste goede nieuws, zijn per zaterdag 5 juni de kleedkamers ook weer geopend, inclusief de douches! Zoals we gewend waren, maakt de laatste gebruiker na het douchen altijd even alles schoon en droog met een trekker. En  klop je schoenen altijd buiten uit. Zo houden we met elkaar de boel netjes. Bedankt voor je medewerking.

GENIET VAN HET TENNIS, PADEL EN EEN LEKKER DRANKJE.

Nieuwscategorieën