Kan ik een introducé meenemen om te tennissen of padellen?

13 april 2024


Het antwoord is heel simpel: Jazeker!

We vinden het leuk dat jij als lid ook anderen kennis laat maken met tennis of padel. Voor het baangebruik (en eventueel materialen) vragen we wel een financiële bijdrage aan de gast.

Dit werkt heel eenvoudig: tijdens het reserveren van een baan kun je namelijk naast je vaste maatjes waar je mee speelt, ook kiezen voor “Introducé toevoegen”.

Een introducé betaalt voor de baanhuur (en eventueel ook voor de rackethuur) het volgende: voor tennis € 5 voor senioren en € 2,50 voor junioren (en studenten) en voor padel is het € 6,25 voor senioren (en studenten) en € 3,15 voor junioren.

Vanaf nu kun je gelijk bij het afhangen betalen voor je intruducé

We hebben het betalen van een introducé makkelijker gemaakt, door dit meteen tijdens het boeken te regelen. Zo hoef je nergens meer aan te denken. Ook als je gast zelf nog geen racket heeft, dan kun je dit meteen bij het reserveren van een baan regelen. De activering van deze mogelijkheid is aangevraagd, dus dit zul je dan binnenkort vanzelf zien tijdens het reserveren van een baan.

Is het betalen niet gelukt, neem je b.v. onverwachts alsnog een introducé mee of speel je bijvoorbeeld langer door, dan kun je altijd nog betalen in het clubhuis, of als deze gesloten is, via de QR code die op het informatiebord naast de deur van het clubhuis hangt, of via deze link:

Padel:   https://app.clubcollect.com/forms/nl/l-t-c-de-paasberg/padel

Tennis: https://app.clubcollect.com/forms/nl/l-t-c-de-paasberg/dagpas-senior

Gaat je reservering uiteindelijk niet door, dan dien je deze sowieso z.s.m. altijd al te annuleren, uiterlijk tot het aanvangstijdstip, en dan wordt ook het betaalde geld automatisch weer teruggestort.

Vragen of onduidelijkheden: [email protected] 

Bestuur LTC de Paasberg

Nieuwscategorieën