SPOED: Inschrijving voorjaarscompetitie Padel (en Tennis) uiterlijk woensdag 12 januari

20 december 2021


Padel spelers graag jullie aandacht!

Er is een mogelijkheid om met je team deel te gaan nemen aan de padel voorjaars competitie. Team bestaat uit minimaal 4 spelers. De wedstrijden beginnen op vrijdag 8 april en er worden 5 vrijdagen op rij gespeeld. In week 20 & 21 zijn inhaaldagen gepland.

Er is plaats voor maximaal 4 teams. Heb je belangstelling, graag opgeven vóór woensdag 12 januari 12.00 uur!!! via: [email protected]

Voor nadere informatie zie https://www.nlpadel.nl/alles-over-padel/speel-padel/competitie/

Oorspronkelijk bericht 20-12-2021:

De Voorjaarscompetitie start ieder jaar begin april en loopt tot begin juni. De Voorjaarscompetitie wordt steeds populairder want er worden steeds meer teams ingeschreven. Logisch want competitie spelen daagt niet alleen uit, maar brengt ook sfeer en gezelligheid op de club. Voor een groot aantal leden dan ook een goede reden om elk jaar terug te keren op de baan. DOE JIJ OOK MEE?

Klik hier voor de speeldata van de Voorjaarscompetitie 2022: https://www.centrecourt.nl/media/pygpn15h/data-voorjaarscompetitie-alle-2022-definitief.pdf 

Voor overige informatie over de voorjaarscompetitie, klik hier: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/voorjaarscompetitie/ 

Vrijdagavondcompetitie: Om de week en 5 speeldagen!

De vrijdagavondcompetitie wordt steeds populairder. Hierdoor kan het voor verenigingen lastig zijn om als gevolg van een beperkte baancapaciteit alle spelers op vrijdagavond competitie te laten spelen. Vorig jaar heeft de KNLTB onderzoek gedaan naar mogelijke oplossingen. Om de drukte op vrijdagavond te reguleren én toekomstige groei mogelijk te maken zal er met ingang van 2022 tijdens de KNLTB Voorjaarscompetitie op vrijdagavond 'om de week' worden gespeeld.

Wat houdt 'Om de week spelen' op vrijdagavond precies in?

Teams spelen om de week competitie, de gemengde teams én 8&9 Tennis starten één week eerder dan de reguliere competitie, namelijk op 1 april; de heren- en damesteams starten gelijk met de reguliere competitie op 8 april.

Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3e set;  Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen;  De overige competitiesoorten duren gewoon 7 weken.

Wijziging competitiebijdrage

De competitiebijdrage voor 2022 is vastgesteld op €45,- per team. Voor de vrijdagavondcompetitie (om de week) is de competitiebijdrage vastgesteld op €32,- per team.

Inschrijven kan tot maandag 10 januari onder vermelding van:

- Naam van de teamleden (min. 4 spelers per team)

- Naam van de captain (invoeren uitslagen) Competitievorm/speeldag

Inschrijving mailen naar [email protected] 

Sportieve groeten, Sandra Saalmink en Gisela Koerselman

Nieuwscategorieën