Vergeet niet je baan te annuleren als je niet gaat spelen!

30 oktober 2023


Voor de zekerheid willen we je er weer even aan herinneren, dat het de bedoeling is dat als je niet gaat tennissen of padellen, je dan altijd even je reservering dient te annuleren.

Dit zodat anderen eventueel wel kunnen gaan spelen op jouw plek. En daarnaast kunnen we dan b.v. ook zien of we al dan niet het clubhuis moeten openen.

Efficiënt gebruik baanverlichting

Kijk als je gaat spelen altijd even kritisch naar de werkelijke baanbezetting, zodat niet alle verlichting onnodig aan gaan. Probeer altijd samen op baanblokken te spelen waardoor er minder lampen aan hoeven.

Nog even ter herinnering: Altijd eerst baanblok 7 & 8 gebruiken (LED verlichting!) en daarna baan 1 & 2 of baan 3. En als er banen vrij komen omdat anderen stoppen, dan graag even kijken of je bij elkaar kunt gaan spelen op één blok, waardoor er lampen kunnen worden uit gedaan. Onnodig verbruik van energie is natuurlijk jammer en het kost ook nog eens veel geld.

Als je de laatste gebruiker bent van een blok, doe dan de verlichting zelf meteen even uit. Dit kan in het voorportaaltje van de pantry.

Bedankt voor je medewerking!

Nieuwscategorieën