Zomerlidmaatschap padel & tennis bij LTC de Paasberg!

08 mei 2024


Vroeg je je wellicht al af of je ook deze zomer weer gebruik kunt maken van het zomerlidmaatschap bij LTC de Paasberg??

Het antwoord is: JAZEKER! Ook in 2024 kun je tijdens de zomermaanden (juni-juli-augustus) weer bij ons komen sporten.

Vanaf 1 juni kun je weer 1, 2 of 3 maanden lang komen sporten bij ons. En dit jaar krijg je niet alleen de kans om "onbeperkt" gebruik te maken van de tennisbanen, want voor 1 tarief mag je nu ook nog eens kennis komen maken met de razend populaire sport padel! 2 sporten dus, voor de prijs van 1: zomerlidmaatschap tennis & padel voor maar € 20 per maand.

48 uur van tevoren kun je een baan reserveren en dan kun je 45 minuten (enkel tennis) of 60 minuten (dubbel tennis en padel) spelen. En als de baan na jou nog niet is afgehangen, mag je natuurlijk gewoon doorspelen.

En daarnaast kun je ook komen genieten van de gezellige sfeer met een heerlijk drankje op ons geheel vernieuwde terras.

Aanmelden werkt heel eenvoudig:

https://www.ltcdepaasberg.nl/lid-worden 

Wil je gedurende deze periode ook toernooien gaan spelen en ben je nog geen KNLTB lid (bij een andere vereniging)? Dat kan. Geef dit dan wel even extra aan bij je aanmelding, want dan moet dit extra geactiveerd worden. De KNLTB vraagt hiervoor een bijdrage van € 7,50, welke wij dan namens de KNLTB extra zullen incasseren naast het zomerlidmaatschap!

Twijfel je omdat je b.v. nog geen mensen hebt waar je samen mee kunt spelen, dan is dat ook geen probleem: op maandagavond is er tennis toss van 19:00 tot 20:30 uur, waar iedereen aan mee kan doen, en op zondagmorgen kun je van 10:00 uur tot 12:30 uur meedoen aan padel toss. Op die manier kun je meer mensen binnen de club leren kennen en wellicht vervolgens aansluiten bij bepaalde groepjes om ook op andere momenten te spelen.

Hopelijk zien we je snel op ons park. Je bent van harte welkom!

LTC de Paasberg

LTC de Paasberg - Zomerlidmaatschap 2022.pdf

Nieuwscategorieën